Bekijk hierboven onze beschikbare refurbished iPhone-toestellen.

 

Nieuwe iPhone nodig?

- Kom gerust langs in de winkel.

- Contacteer ons via e-mail (fotodewinne@skynet.be) / telefonisch (052/42.22.02).

 

Alles verloopt volgens de nodige veiligheidsregels (plexiglas, mondmasker, afstand, handgel ...).

Waarom een refurbished iPhone kopen?
Ieder jaar brengt Apple nieuwe modellen uit en elk jaar lijken de prijzen hoger en hoger te worden. Om je te helpen aan de smartphone van je dromen zonder heel je budget er doorheen te jagen, heeft men een reeks betaalbare iPhone-modellen op voorraad. Of je nu kiest voor een recenter of iets ouder model, elke refurbished iPhone die wij verkopen is grondig getest, waar nodig gerepareerd en opgekuist volgens een hoge standaard. Als gevolg van deze strenge robotcontroles en kwaliteitseisen ontvang je bij ons 2 jaar garantie op je aankoop!

 

Goed voor de portemonnee én het milieu
Doordat een iPhone, iPad of MacBook een tweede leven krijgt is refurbished ook een duurzame keuze. Wanneer je kiest voor een refurbished iPhone in plaats van een nieuw toestel, worden er grondstoffen gespaard en afvalstoffen bespaard. Je bespaart dus niet alleen geld, maar draagt ook bij aan een duurzaam milieu!

- Scherper geprijsd dan nieuw.
- Duurzame keuze.
- 2 jaar garantie op je aankoop.
- Eenmalig laag bedrag voor simlockvrij toestel.
- Je kiest zelf hoeveel je bespaart.

De iPad 2019 is een zeer betaalbare iPad die in alle opzichten is verbeterd van zijn voorganger. Dankzij de extra de werksnelheid ben je ervan verzekerd dat deze iPad zelfs na 3-4 jaar nog snel genoeg is bij het dagelijks gebruik.

Ook is deze iPad voorzien van 32GB aan opslagruimte en de A10 processor. De krachtige processor zorgt ervoor dat deze iPad wel 40% sneller is dan zijn voorgangers en de 32GB aan opslagruimte zorgt ervoor dat deze iPad ideaal is