Spector fotoservice

Bestel je fotoproducten bij spector online en betaal geen portkosten. Via Spector is het zeer eenvoudig om uw fotoproducten naar wens te bestellen.

Als de producten klaar zijn ontvangt u van ons een seintje en kan je ze afhalen in de winkel. Hiervoor betaal je dan geen transportkosten.

Heb je hulp nodig bij het bestellen van fotoproducten dan helpen we je graag op weg. Spector heeft een groot gamma aan fotogeschenken en fotoproducten.

Bestel bij Spector en haal af in de winkel

 

fotoafdrukken - Kalenders - fotoboeken - fotogeschenken - wanddecoratie - mondmasker

Fotografen zoals we ze kennen van vroeger: ze zijn een uitstervend ras. Deze uitspraak is niet oneerbiedig bedoeld, maar wel een logisch gevolg van de digitale revolutie waarvan online fotoservices deel uitmaken.

De tijd dat filmrolletjes bij de fotograaf werden ingediend ligt al enkele jaren achter de rug, maar u kunt wel nog bij uw vertrouwde Spector fotograaf terecht om afdrukken van uw digitale fotobestanden af te halen. Het enige verschil is dat u voor het plaatsen van een bestelling niet meer langs de fotozaak dient te passeren want u doet het nu gewoon online.

Spector heeft als voordeel dat het levert bij de fotograaf waardoor de verwerkingskosten laag liggen. Grote bestellingen durven wel eens hoge verzendkosten hebben bij fotoservices die leveren per post.  Alle info vind je op www.spector.be

Als afhaaladres kies je gewoon je fotograaf www.fotodewinne.be